Пияна жена пострада при падане с тротинетка на булевард "Липник"

3
Пострадалата е с охлузвания по главата, коляно и със счупени зъби
Пострадалата е с охлузвания по главата, коляно и със счупени зъби

Пострадалата е с охлузвания по главата, коляно и със счупени зъби

На 10 февруари около 00:12 часа на велосипедна алея на булевард "Липник" в Русе /до входа на зала „Арена“, в посока бензиностанцията/ 25-годишна жена, управлявайки индивидуално електрическо превозно средство е загубила контрол и е паднала върху пътната настилка, при което е пострадала.

След преглед в болница „Канев“ е била освободено за домашно лечение с охлузвания по главата, коляно и със счупени зъби. Пострадалата е била установена в болницата, след подаден сигнал за инцидента на тел. 112. Екип на пътна полиция е изяснил и документирал инцидента по административен ред . Установено е, че водачката на ИЕПС е с положителна проба за алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Гост
    Ел тротинетките са си МПС и трябва да бъдат третирани като такива.
  • 1
    7
    Ачо
    Наистина контролът е изключително занижен или направо отсъства. И докато всичко опира до съвестта на това до голяма степен деморализирано и опростачено общество това ще е положението. Това в случая е бял кахър. Я си представете следната ситуация, да не два Господ на никого : Пътувате си със семейството, целокупно и срещу вас излиза надрусан или пиян персонаж , губи контрол - както се очаква , и ви затрива всички! Това се случва не рядко.
  • 6
    6
    Тираджия
    Сега, прибирам се, карам си колата, през другото време разнасям БВП за милиони евро годишно, снасям луди данъци, и докато се наслаждавам на семейния си уют, излиза тази пияна мръсна торба на пътя ми, изшивам и кухата безполезна тиква в асфалта, правя я инвалид и жална ми е майката, че тази кирлива торба ми е изскочила на пътя. Аз се връщам в първи клас, губя си достойната работа, осират ме за цял живот, сигурно и ще и наплащам на тази скотска отрепка, а тя излиза победителка. За нея няма никакви последствия, аз ще я наплащам цялата. Вие сериозно ли ? ! ? Най-брутални мерки на равна нога с всички водачи на мпс. Тестове за алкохол, наркотици и целият съпътстващ контрол за тая мизерна разюздана пасмина тортонедкаджиите, преди да започнем да ги млатим по улиците. Обуздайте ги, контролирайте ги !
  • 17
    5
    ...
    Конфискация, и поне хилядарка глоба, досъдебно за уоравление след употреба на алкохол и съответно присъда. Да си имаме уважението.
  • 11
    4
    въпрос
    Наказания има ли за тротинеткажиите нарушители?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари