Пияна украинка катастрофира в Слънчев бряг

0
25-годишната жена е задържана за 24 часа
25-годишната жена е задържана за 24 часа

25-годишната жена е задържана за 24 часа

На 13 септември около 20:00 часа в Слънчев бряг, на входа на паркинга на ул. „Първа“ срещу спирка „Палма“, е възникнал пътен инцидент с материални щети.

До произшествието се е стигнало, след като четириколесно превозно средство „ХХ Хамър“, с бургаска регистрация, управлявано от 25-годишна украинска гражданка, с издадена временна закрила на чужденец, е катастрофирало само. При удара е повредено самото превозно средство.

Водачката е била тествана за употреба на алкохол, като дрегера отчел 2,91 промила. Тя е отказала да даде кръв за химичен анализ.

Жената е задържана със заповед за срок до 24 часа, а четириколесното превозно средство е иззето. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Май май
    Е как ве усраинската хохла бяга от войната!!!!!! Елате да видите сутрин има един усраинки педермиш по пътя Сливо поле- Русе уруда е със 120 постоянни! Къде бърза ?!???? Май иска да му набия кучките и да ядв български хуй сутринта!!!! А кат къде са мишкарите на майка си в путката май????? Часовете сутрин са 7:30-7:45
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари