Пиян шофьор се "нацепи" в дърво в село Стърмен

0
Шофьорът от Бяла няма книжка / Снимката е илюстративна
Шофьорът от Бяла няма книжка / Снимката е илюстративна

В РУ – Бяла изясняват пътен инцидент, при който неправоспособен шофьор, употребил алкохол се е ударил с автомобил в дърво и е пострадал заедно със спътника си.

На 25 февруари около 02:30 ч. в РУ – Бяла е постъпил сигнал за катастрофа в село Стърмен. Изпратените на място полицаи са изяснили, че лек автомобил „Фиат“ с русенска регистрация, управляван от 19-годишен от гр. Бяла, при движение с несъобразена скорост, на ляв завой е напуснал пътя вдясно и се е ударил в дърво.

При инцидента са леко пострадали водачът и пътуващ на предната седалка 22-годишен пътник. От извършената проверка за алкохол на водача, полицаите са установили с техническо средство 1,15 на хиляда концентрация на алкохол в кръвта. Изяснено било още, че 19-годишният е неправоспособен водач и не притежава свидетелство за управление на МПС.

След преглед във ФЦСМП - Бяла, двамата са отказали да бъдат настанени в болница и са освободени за домашно лечение. На водача е взета кръвна проба. Случаят е документиран, работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари