Пиян шофьор с пикап помете дете във Врачанско

1
Автомобилът се е забил в ограда на имот в село Софрониево
Автомобилът се е забил в ограда на имот в село Софрониево Снимка: БНР

Автомобилът се е забил в ограда на имот в село Софрониево

Тежка катастрофа е станала във врачанското село Софрониево, съобщи агенция BulNews.

Привечер пикап се движел по ул. „Дафинка Чергарска“, когато на кръстовище дете изскочило внезапно на пътя. Шофьорът положил усилия да го заобиколи, като при тази маневра се ударил в оградата на имот и влязъл в него.

BulNews

За съжаление той не успял да запази детето и го блъснал. Свидетели на катастрофата подали сигнал сигнал за помощ на тел.112 и на мястото са пристигнали екипи на полицията и линейка.

По първоначална информация момченцето е със счупена ръка, но повече за неговото здравословно състояние ще се знае след допълнителните прегледи в болница.

Проверката с дрегер обаче установила, че шофьорът е седнал зад волана почерпен, тъй като пробата показала 1.9 промила алкохол в издишания въздух.

В момента на мястото на инцидента работят дежурни дознатели, които установяват причините за станалото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари