Пиян шофьор предизвика катастрофа край гробищен парк "Басарбово"

1
55-годишният мъж навлязъл в насрещната лента където се блъснал две коли, а след това се обърнал в крайпътна канавка
55-годишният мъж навлязъл в насрещната лента където се блъснал две коли, а след това се обърнал в крайпътна канавка Снимка: Архив

55-годишният мъж навлязъл в насрещната лента където се блъснал две коли, а след това се обърнал в крайпътна канавка

Инцидентът е станал вчера на 26 януари около 16:53 часа на ул. Басарбовска в Русе, на около 400 метра след гробищен парк "Басарбово" в посока към кв. Средна кула

Лек автомобил "Хюндай", управляван от 55-годишен мъж не се е съобразил с радиуса на завой и състоянието на пътното платно /мокра пътна настилка/, при което се е отклонил вляво по посока на движението си, навлязъл в насрещната лента където и се е сблъскал последователно с лек автомобил "Шкода" и "Фолксваген", а след това се е отклонил вдясно и е пропаднал в крайпътна канавка, съобщиха от ОДМВР - Русе.

При произшествието са пострадали двама – водачът на хюндая с контузия на лява подбедрица и разкъсно контузна рана на лява китка, който след преглед е бил освободен за домашно лечение и водачката на шкодата, която след преглед е настанена в болницата за наблюдение с диагноза контузия на врат.

Пътното произшествие е документирано от полицията. Пробата на 55-годишният водач за употреба на алкохол е дала положителен резултат от 1,38 промила, а на другите двама са били отрицателни. Материалите по случая ще бъдат предадени на разследващ полицай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари