Пиян шофьор катастрофира до село Смирненски

1
На 63-годишния мъж е измерена концентрация от над 2 промила алкохол в кръвта
На 63-годишния мъж е измерена концентрация от над 2 промила алкохол в кръвта Снимка: Dunavmost / Архив

На 63-годишния мъж е измерена концентрация от над 2 промила алкохол в кръвта

На 3 ноември около 19:55 часа служители на РУ - Ветово са получили съобщение за настъпило ПТП в местността "Чукура" до село Смирненски.

При отиване на място, полицаите са установили катастрофирал лек автомобил "Фиат", модел "Пунто", в който се е намирал 63-годишен мъж на предната лява седалка. Колата е открита извън пътното платно перпендикулярно на него, с огънати предна и дясна страна.

Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние и лъхащ на алкохол. Заявил е, че е сам и лично той е управлявал автомобила, като преди това е употребил около 200 милилитра ракия. 

При проверка с техническо средство му е измерена концентрация от над 2 промила. Той е бил задържан и конвоиран до болница в Русе, където е дал кръвна проба. По случая е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари