Пиян шофьор е причинил челния удар край Русе

1
Пробата на шофьора на лекия автомобил е отчела близо 2 промила
Пробата на шофьора на лекия автомобил е отчела близо 2 промила

Пробата на шофьора на лекия автомобил е отчела близо 2 промила

Челният удар между лек автомобил и камион, който затвори за часове пътя Русе-Бяла тази нощ, е причинен от пиян шофьор. Инцидентът е станал в района на 9-ия километър, а заради катастрофата бе въведен обходен маршрут за колите, докато ТИР-овете изчакваха на място, предаде Русе Медиа.

Катастрофата е станала в 3:15 часа през нощта. Лекият автомобил „Сеат“ се е движил в посока Бяла, когато при неизвестни засега обстоятелства е напуснал лентата си за движение, пресякъл е непрекъснатата маркировка и се е ударил челно в насрещно идващия камион.

Товарният автомобил на „Еконт“ е превозвал пратки към Русе. Шофьорът на камиона сподели, че колата се е отклонила в последния момент и не е имал никакво време за реакция. След удара тирът е блокирал и двете ленти, а лекият автомобил е отскочил към предпазните мантинели. Предницата на сеата е тотално смачкана, като при сблъсъка са се появили и пламъци. Само бързата намеса на турски шофьор с пожарогасител е попречила колата да изгори на място. Пристигналите на място пожарникари са обезопасили лекия автомобил.

В сеата е пътувал само водачът, който е откаран в болница с травма на крака. При взетата проба за алкохол дрегерът е отчел близо 2 промила.

Към 7:30 часа колата и камионът бяха изтеглени и пътят бе освободен. Причините са катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    6
    Само да попитам.
    Ами ако насреща не беше ТИР, а лека кола? Този изрод сега ще се отърве с конфискация и на така смазания СЕАТ и ще покрие щетите на застрахователите на ТИР-а. Е, глоба и книжка на трупчета. После пак ще четем за него по вестниците.
  • -1
    5
    11g24g nlo9okt
    Ooooooo
  • 19
    4
    Иванова
    Докато голяма част от нещата опират до съвестта на водачите и контролът е толкова занижен. Триногите не са генерално решение на проблемът с контрола по пътищата. Тази сутрин около 08:40 ч по бул. Христо Ботев ( Волов) ме изпревари отдясно по велоалеята едно BMW X3 направо по велоалеята в самото начало от долу, където участъкът се стеснява, а насреща се спускаше един велосипедист по нея. Там вече една стационарна камера би решила проблема .
  • 29
    3
    Св. Петър
    Пияния и Господ го пази...
  • 31
    2
    Dsfhjk
    Как не се е претрепал изрода!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари