Пиян полицай е задържан във Велико Търново

0
Униформеният предизвикал пътен инцидент и се разправял с потърпевшите
Униформеният предизвикал пътен инцидент и се разправял с потърпевшите

Униформеният предизвикал пътен инцидент и се разправял с потърпевшите

Пиян полицай е предизвикал катастрофа във Велико Търново. Инцидентът е станал около 20:00 часа тази вечер на бул."България". В злополучната вечер почерпеният блюстител на реда бил зад волана на личния си лек автомобил "Рено". Заради неадекватното състояние, той не успял да овладее колата и се ударил в спрял на светофар лек автомобил "Ауди", в който имало и малко дете. При сблъсъка били нанесени леки материални щети, няма пострадали хора, пише Труд.

Употребилият алкохол служител на МВР обаче се разлютил, изскочил от колата си и започнал да вилнее срещу потърпевшите в аудито. Пред очите на минувачи се развихрил лют скандал. Възмутени граждани подали сигнал на телефон 112 и на място пристигнали четири патрулки. Полицейските екипи бързо потушили скандала, а тестът с дрегер отчел наличие на 1,84 промила алкохол в кръвта на виновния за катастрофата полицай. Веднага след това той бил отведен в болницата за кръвна проба. Пияният мвр-служител е задържан за 24 часа.

За случая е уведомена Районната прокуратура в старата столица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Аре стига!
    При застъпване на смяна се минава през дрегер. При приключване на дежурството, също! Как пък в някогашните автостопанства това се правеше задължително /а и досега май я има тази практика/, а в полицията не може?!?! И един път седмично тест за наркотици! Кой, кога и защо се провивопоставя на тия правила? И каква е пречката когато става дума за полицейски служител санкциите да са по три? Нали точно за това им плащаме добри заплати, ранно пенсиониране и сума социални придобивки!
  • 6
    3
    Само Минавам
    До коментар №2, ще се съглася, че навсякъде има „свестни” служители, дори в прокуратура и съд. Но не споделям дефиницията ти на „свестни” – това което ти визираш е минимумът, който се изисква от всеки нормален и вменяем човек, наречи го: „етична хигиена”. Според мен, ако някой е „читав” за да не кажа „свестен” – няма да търпи духовната нищета на колегите си – има достатъчно инструменти за това предоставени от Суверена (от нас). Или ще промени системата отвътре или системата ще промени него (ще го корумпира). Но постановка: „ще се правя, че не виждам какво се случва, ако стигне до мен, ще решавам по съвест” - не ги прави „свестни”, според мен. Така са разсъждавали пазачите в концентрационните лагери, но това не ги е освободило от отговорност и не ги прави по-малко престъпници. От което следва, че „свестен” държавен служител е нещо като дървено желязо. Ние, извън системата не можем да я променяме (забранено ни е), а „свестните” нямат атрибути (кохонес) да я променят от вътре – кое ги прави „свестни” тогава? Нека, просто ги наречем „нормални”, вместо „свестни” служители и да, другите са „ненормални” служители – да използваме истинските им имена.
  • 0
    2
    До Балканеца
    Не си прав, не всички полицаи са боклуци. Лично аз познавам двама - свестни, честни и отдадени на работата си. Единият, понеже не иска да участва в никакви схеми го лащкат от РПУ в РПУ. не останаха РПУ в областта, където не са го изпратили. Очаквам скоро да го изпратят в другу дирекция. Но поне като човек е спокоен и с чиста съвест може да прегърне вечер детето си, защото няма от какво да се срамува. Другият пък пострада от гениалните бисери на Бойко Дамаджанов, който по някакви неизвистни причини реши, че в "Чародейките" няма никаква престъпност и участъка трябва да бъде закрит. След като обжалва уволнението си и го спечели на две инстанции, сега го лашнаха в друга дирекция. Така, че не си прав, има и честни, но са малцинство.
  • 13
    1
    Балканеца
    Този отпадък иначе се води пазител на реда. После що хората презирали милиционерите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари