Пиян нашенец се съблече гол и се сби с полицай на летище

1
Срещу него са повдигнати множество обвинения, включително хулиганство и съпротива при арест
Срещу него са повдигнати множество обвинения, включително хулиганство и съпротива при арест

Срещу него са повдигнати множество обвинения, включително хулиганство и съпротива при арест

Пиян мъж спретна същинско шоу на международното летище "Форт Лодърдейл-Холивуд“ в американския щат Флорида, след като се съблече и тича гол през помещенията за проверка на един от терминалите, съобщава британският вестник Daily Mail.

36-годишният Мартин Евтимов, чиято националност не се уточнява изрично, е пристигнал на летището със собствен автомобил, след което се е съблякъл и е влязъл в помещенията на аерогарата, предизвиквайки смут и паника сред чакащите проверка пасажери. Мъжът опитал да проникне в една от служебните стаи на летищните власти, при което е влязал във физическа разпра с полицейски служител, пише Агенция Фокус. В хода на ареста той оказал съпротива. Срещу него са повдигнати множество обвинения, включително хулиганство, съпротива при арест и непристойно поведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари