Питбул уби померан пред очите на дете в Свети Влас

0
Питбулът е нападнал малкото куче, разхождано от 4-годишно момиченце
Питбулът е нападнал малкото куче, разхождано от 4-годишно момиченце Видео: NOVA

Питбулът е нападнал малкото куче, разхождано от 4-годишно момиченце

Питбул нападна и уби померан в центъра на Свети Влас, докато малкото кученце било разхождано от 4-годишно момиченце. Случаят е от сряда вечерта, когато семейство се разхождало на площада пред кметството. Питбулът е бил без намордник.

„Бяхме на разходка с жена ми, дъщеря ми и кучето ни. Изведнъж чух пищене и видях как питбул е захапал домашния ни любимец. Започнах да го удрям, но не успях да спася нашето куче. Дадох нож на собственика на питбула. Мисля, че го намушка и се опита да му отвори устата”, коментира Кирил Добаров, собственик на убитото животно в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Собственичката на питбула - Катя Русева, поверила питбула на Панайот Панайотов, за да го обучава. „Мъжът се свърза с мен, извини ми се, но това куче изобщо не е трябвало да е на тази площадка. Имаше много деца в онази вечер и може да се случи по-страшно нещо”, каза още Кирил.

Секретарят на кметството в Свети Влас г-жа Катя Крумова обясни, че, според закона, стопанина го грози глоба до 2000 лв. Еколози ще решат дали кучето да бъде отведено в кучкарник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Некучкар
    Задължително с намордник, това е решението.
  • 0
    4
    до 2
    трябва да забранят всички породи кучета, и теб да те забранят и да ви пратят в сините държави
  • 3
    3
    Гошо куче лошо
    Няма нужда от забрани. Плаща се по-висок данък, задължително ходиш на обучение ти и кучето и не ти е първото изобщо куче. Пита не е единственото волево куче. Кучетата непрекъснато се бият или искат да се сбият. От двете страни просто хората трябва да адекватни. Ритала кучето и дала нож (откъде има нож??). Повечето хора с по-сериозни кучета имат представа как се разделят две биещи се животни. Има значение и конкретната сутиация, но в общи линии на едно изтървано куче има 100 читави кучета и стопани. Нека не правим от изключението правило.
  • -2
    2
    Твоето Име
    Трябва да се забрани тази и подобни породи кучета както е в белите държави.
  • 5
    1
    Гошо куче лошо
    Нямало е нужда от намордник. Достатъчно е кучето да е било на повод. Като стопанин на два пита. Не е виновно кучето, виновен е стопанина. Като носиш зараден пистолет, не си го подхвърляй ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари