Писмо в бутилка преплува половината ни Черноморие

1
Писмото е пропътувало стотици километри от Бяла до Приморско, за да разкаже за любовта на двама души
Писмото е пропътувало стотици километри от Бяла до Приморско, за да разкаже за любовта на двама души

Сигурно сте чували за истории на писма в бутилки, прекосили километри. Именно една такава се случи и на нашето родно Черноморие

Ето и историята на едно любовно послание от Варна, открито в Приморско, пише Марица 

Илияна, която дълги години е свързана с морето, покрай сърфа и акциите по опазването му от пластмасови отпадъци, случайно попада на бутилката. В първия момент помислила,че е отпадък, изхвърлен от туристи. Истината била романтична.

Здравей, непознати човеко. Днес е 12.07.2020 и аз имам рожден ден. Денят е много специален за мен, защото съм на единственото място, където щастието ми намира своята цялост - морето. В момента го гледам и се питам - как да си тръгна от него и вероятно може би и ти се питаш същото, затова никога не забравяй - бъди море в душата си!”, пишело вътре.

Това е второто писмо в бутилка, което сърфистката намира през годините. Илияна пресмята,че писмото е пропътувало стотици километри от Бяла до Приморско, за да разкаже за любовта на двама души.

Писмото е подписано само с инициали и завършва с молба, който го открие да им пише на посочен мейл. И днес Илияна използва времето за почивка между уроците, които дава на малки и големи, за да пише на посочения адрес.

„Поканих ги да дойдат тук, в Приморско при нас, да ни посетят и им написах,че морето винаги е в нас и че много ще се радваме да се запознаем на живо с тях”, казва Илияна. Все още очаква отговор. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари