Пищова: Сашка ми отказва за вице, вземам богата правистка

0
Ще обера негативния вот на поне 2% от хората, омерзени от политиката
Ще обера негативния вот на поне 2% от хората, омерзени от политиката

"Сашка Васева не иска дами е вице, но ще помага с каквото може. Вместо нея съм поканил една много богата дама, правистка. С нея ще ги разбием! В понеделник обявявам всичко официално в Арбанаси." Това обяви Митьо Пищова, пише "България Днес".

Търновският бохем е категоричен, че за него ще гласуват 400 000 българи.

"Ще обера негативния вот на поне 2% от хората, омерзени от политиката", пресметна Пищова. В предизборната си платформа той ще заложи идеи за по-високи пенсии, строеж и ремонт на социални домове. "Българи, не бягайте в чужбина! Раждайте млади и имайте повече от едно дете, че циганите имат по 15. След 20-30 години ще бъдем циганска държава. Бъдете патриоти като мен. Искам ред и дисциплина, да върна спокойствието сред старите хора на село", сподели с емоционален тон Пищова.

Легендата на българския попфолк Сашка Васева обаче заяви друго: "Няма да се кандидатирам за вицепрезидент! Това са пълни глупости и не мога да осъзная кой болен мозък ги е измислил. Никога дори не съм намеквала, че искам да правя нещо в тази област. Писна ми вече да се пишат простотии по мой адрес."

Името на ретро изпълнителката се завъртя в публичното пространство като възможен кандидат за вицепрезидент, а в ролята на президент ще бъде скандалният бохем Димитър Маринов - Митьо Пищова.

"Още преди време заявих, че се оттеглям от публичните изяви, тъй като искам спокойствие за мен и децата ми. Не искам нито да се пише, нито да се говори за мен. Въпреки това продължавам да съм в устата на хората и да се появяват какви ли не информации по мой адрес. Нямам никакви интереси към политиката и не мисля да градя кариера в тази насока. Който иска да се кандидатира - аз ако реша да бъде интересна с нещо, ще измисля доста по-оригинално нещо", каза още Васева.

Сашка призна, че в момента е в много труден етап от живота си и се е съсредоточила изцяло върху семейството си.

Легендарната изпълнителка още е в траур, тъй като през юни т.г. нейната майка почина.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари