Петя Димитрова: Синът ми бе ударен с юмрук в лицето от Джан Махмуд

4
Детето ми беше със синина и разклатени зъби. Шокът и страхът все още стоят
Детето ми беше със синина и разклатени зъби. Шокът и страхът все още стоят Снимка: iStock / Getty Images

Синът ми е готов да разкаже за случая пред камера

Аз съм майка на 17-годишно дете. Синът ми учи в Европейските езици и на 9 септември тази година е бил ударен с юмрук в лицето от момчето Джан Махмуд.

Синът ми беше със синина и разклатени зъби. Физическото нараняване не беше голямо, но шокът и страхът все още стоят. Няколко дни го беше страх да ходи на училище, за да не го причака Джан. Ударът е станал пред пешеходна пътека в близост до училището.

Синът ми не познава Джан и никога не са контактували преди, бил му е писал във фейсбук, за да го кара да излизат без да се познават и той е бил отказал. Не се знае какво е точната причина, може би отхвърляне и това че детето ми не е искало да дружи с него.

Моля за справедливост, синът ми с нищо не е заслужило това отношение, този Джан наистина трябва да си получи заслуженото и да бъде превъзпитан. Навярно има много случаи като моя. Синът ми е готов да разкаже за случая пред камера, ако е необходимо.

Петя Димитрова / Забелязано в Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    Хайде, хайде
    Според съдебната практика, бъде ли оставен в ареста до делото, задължително следва ефективна присъда. Тъпото е, че ще бъде съден като непълнолетен. Със съответната редукция на присъдата. Но задължително отива в затвора.
  • 18
    4
    да
    Кирлив мангал, мястото му е в затвора.
  • 16
    3
    аааа
    нека пипне моето дете тоя изрод,отрязвам му главата като на пиле и на скапаната му майка дето я е били страх за детето и
  • 21
    2
    ники
    Тик так ще удари джакпота тъкмо ще навърши 18 в ареста и ще го прехвърлят в затвора копеленцето ,а там как ще му се зарадват и те имат деца нищо че са вътре да е жив и здрав тик так
  • 26
    1
    Георгиев
    Защо сега говорите за тези случаи,защо тогава не подадохте жалби?От какво Ви беше страх,от един дрисльо?Били са децата Ви,а Вие чак сега когато го направиха известен този изрод се изредихте да говорите колко деца е бил.Мисля,че и Вие имате малко вина,че сте си мълчали до сега
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари