Петното няма да мърда от Централния софийски затвор

0
Петното  няма да мърда от Централния софийски затвор

Бисер Миланов няма да мърда от Централния софийски затвор. Петното поиска от съда мярката му за неотклонение да бъде смекчена до „домашен арест", но магистратите отказаха. Така най-рано до следващото заседание, което е насрочено за 14 октомври, Миланов ще остане зад решетките.

Пред съда Миланов отговаря за това, че е отправил заплаха за убийство на Боряна Георгиева. Според прокуратурата той го направил на 06.07.2013 г. около 18 часа, в палатковия лагер между Народното събрание и СУ "Св. Климент Охридски". Заплашил Боряна Георгиева с думите: „...ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата". Обвинението твърди, че заканата е възбудила основателен страх у нея за осъществяването ѝ.

По данни на неговия съратник Йордан Бонев от началото на тази година той и Миланов са ходили при бившия премиер навръх Коледа, а той им е предложил 500 хиляди лева за радикализиране на тогавашните протести срещу правителството и омаскаряване на името на новия политик Николай Бареков.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари