Петър Стоянов скастри Плевнелиев

0

Имам усещане, че президентската кампания може би започна. Основните лидери постепенно изясняват своите позиции. Не знам обаче кои ще са кандидатите.

Това заяви пред bTV президентът на България в периода 1997-2002 година Петър Стоянов."Когато Плевнелиев ме попита за съвет, точно след като встъпи в длъжност, аз му казах, че ще прави много грешки. Важно е обаче да вземе правилните 2-3 решения през мандата му, които са жизнено важни за България. Ако бях на негово място, със сигурност щях да направя много от нещата по различен начин", коментира той.

"Възможно е раздорите между Росен Плевнелиев и Маргарита Попова да са следствие от приближаващите президентски избори", обяви още Петър Стоянов и добави: "Смущаваща е идеята на Георги Първанов за обединяване на партиите около една кандидатура за президент. Не одобрявам тази схема, тъй като тя е обидна към интелигентността на българските избиратели."

"На фона на това, което се случва около нас, България изглежда стабилна. Озадачен съм от това, което се случва във Реформаторския блок. Смутен съм от идеята за нов десен проект. Идеята е на ДСБ, това е видно. Въпреки многото приказки, тази партия се коалира първо със СДС, после с Кунева, а накрая дори и с АБВ", каза още президентът на България в периода 1997-2002 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари