Петър Къртев: Цялото кралско войнство води битка в медиите за покръстването на ГЕРБ

2
"Интелектуалци" искат да им простим, че си сложиха десетки милиарди в джоба, че пратиха в отвъдното милиони пенсионери, че превърнаха стотици хиляди българи в емигранти, че превърнаха държавния бюджет в банкомат
"Интелектуалци" искат да им простим, че си сложиха десетки милиарди в джоба, че пратиха в отвъдното милиони пенсионери, че превърнаха стотици хиляди българи в емигранти, че превърнаха държавния бюджет в банкомат Снимка: Фейсбук

"Интелектуалци" искат да им простим, че си сложиха десетки милиарди в джоба, че пратиха в отвъдното милиони пенсионери, че превърнаха стотици хиляди българи в емигранти, че превърнаха държавния бюджет в банкомат

ЦЯЛОТО КРАЛСКО ВОЙНСТВО ВОДИ БИТКА В МЕДИИТЕ ЗА ПОКРЪСТВАНЕТО НА ГЕРБ!!!

КАЛИН СЪРМЕНОВ: ТЕЗИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

Гледам някои от най-известните „ СДС-ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ“ като Евгений Михайлов, Муравей Радев, Огнян Минчев, Красен Станчев, Едвин Сугарев, Евдокия Манева, Велизар Шаламанов, Тодор Тагарев, Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Ивайло Нойзи Цветков, Теодора Димова, които ИМАТ СЪЩЕСТВЕН ДЯЛ за реализиране на НЕОЛИБЕРАЛНА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“, която трайно се превърна в най-бедната държава в Европейския съюз, малко по-богата от Косово и Албания!

Между тези личат имената на хора верни на Иван Костов, които сринаха българската икономика и си купиха предприятия, като семки на пазара за жълти стотинки, ВЪРНАХА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО В XIX ВЕК и изклаха животните, нарязаха българските танкове и самолети за скраб, въведоха под строй Вашингтонския консенсус и неолибералната идеология, като превърнаха държавата в пазарен бардак т.е. всичко на пазара, в т.ч. и здравеопазването и образованието, превърнаха българското образование в килийно т.е. в конвейр на малограмотни и невежи младежи и девойки, мнозинството от които, са обладани от паричната илюзия, джендаризма, белия прах, насилието и блясъка на хедонизма!

Други като, Калин Сърменов, Евгений Михайлов, Румяна Коларова, Калин Вельов, отдавна свирят в оркестъра на капел-майстора на Банкянската филхармония!

Всичките тези „ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ“ искат да врътнем един пищен „СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ“, ДА ПЛЕСНЕМ РЪЦЕ И ДА СЕ ПРЕГЪРНЕМ СЪС ВСИЧКИ „ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ“!!!

Да запалим огньове, да изгоним злите духове и възродим душите си, да изпълним сърцата си с мир любов и да посрещнем ВЪЗКРЪСНАЛИЯ ИСУС т.е. ТУЙ-или ОНУЙ, БАЙ-ГАНЬО, ТИКВАТА, МУТРАТА или ФРАНКЕНЩАЙН, каквото и харесате, и ДА СЕ ВЪЗРОДИМ!!!

С две думи, ДА ИМ ПРОСТИМ, че си сложиха „най-културно“ десетки милиарди в джоба, че пратиха за зелен хайвер или в отвъдното милиони пенсионери и ги превърнаха в бухенвалдски маникени, че превърнаха стотици хиляди българи в емигранти и от терминал №2 излетя цвета на нацията, че превърнаха държавния бюджет в БАНКОМАТ, като раздаваха ДЕБИТНИ КАРТИ само за свои хора и фирми, че рекетираха бизнеса като сицилианската мафия:

СПРАВКА: Васил Божков, банкера Цветан Василев, Ветко Арабаджиев и Маринелчето, Баневи-Маневи, Пещерски, Карнобатски и всякакви други мастики, ракии и разбира се МИШО БИРАТА и генерал Танов!

Всъщност няма кой да питаме, щото едните избягаха в Дубай или в Занзибар, другите фърлиха топа!

Квото можаха прибраха: Банки-КТБ, финикийски знаци, хотели, барове, ресторанти, фирми, акции, а на Божков му взеха не само ТОТОТО, ами и цялата художествена галерия!

Пито-платено!

Има човек-има проблем! Няма човек-няма проблем!

Цялата държава беше КУПЕНА!

Прокуратура, съд, профсъюзи, медии, българският футбол, българският избирател!

Под нежният воал на демокрацията се създаде олигархична диктатура, която УНИЩОЖИ МОРАЛА и НРАВСТВЕНИТЕ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРИТЕ!

И Вие господа „ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ“ искате да се прегърнем с електората на ГЕРБ!

А ТОВА СА, стотици хиляди собственици и служители на бардаци и публични домове, ресторанти, барове, дискотеки, нелегален внос на цигари, алкохол, петрол, храни, стоки, лавки, супермаркети, магазини и магазинчета за алкохол и цигари, бижутерии, аутлети, месарници и кебапчийници, автомобилни сервизи, автосалони, винпроми, бирарии, кръчми, търговци на плодове и зеленчуци, фризьорски салони, златарски, шивашки и обущарски ателиета, плажове, транспортни фирми, таксиметрови шофьори, вторични суровини, и производствени фирми криещи обороти, и назначените десетки хиляди калинки в държавната и общински администрации, които треперят за едната заплата!

Там касови апарати може и да има, но касови бележки НЕ!

За Вас гласува сенчестият бизнес!

Тези, които СА ОБЛАДАНИ ОТ ПАРИЧНАТА ИЛЮЗИЯ И ПРАВЯТ ПАРИ!

Или тези, на които раздавате европейските пари!

Целият този мутренски свят върти далавери, крие доходи, печели базнословни суми и се отчита на тези които го покровителстват!

Защото Българската икономика се „управляваше на принципа”-„КОЙ, НА КОГО и КОЛКО ”!

В България днес сивата икономика е НАД 20% от Брутния вътрешен продукт!

Най-високата в ЕС! Това са днес близо 35-40 милиарда лева.

Аз съм напълно наясно каква огромна потребност има от съставяне на правителство!

Но, България рано или късно трябва да си върне ДЕМОКРАЦИЯТА!

Да започнем изграждането на една нова България на чисто! Без мафия!

Правителство може да се състави на база ПРОГРАМА от няколко важни точки!

Експертно правителство без ГЕРБ!

И ИЗБОРИ ДО ДУПКА! ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕЧИСТИМ!

ИНДУЛГЕНЦИЯ, НЕ! ПРОШКА, НЕ!

КАТО ХАН КРУМ, БОРИС, СИМЕОН!

ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Петър Къртев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Тоди
    Абе Герб не цвете, ама ДБ ПП пък е още по-голямо недоразумение!
  • 7
    3
    Точно казано...
    Всичко написано и казано е точно така, но какво от това? Искате осъдени, как да стане това? Ами то и съд и прокуратура са същите като тези, които трябва да вкарат в затвора. За съжаление не очаквам нещо да се промени. На тази държава и трябва твърда ръка, трябва ни един нов Пиночет...
  • 6
    2
    плюс-минус
    И аз питам: Защо съсипаха икономиката на соц България? Нима бяха лоши селско стопанство, промишленост, образование, здравеопазване....които днес са в калта. Неколцина забогатяха, всички други обедняхме. Защо няма съд и присъда за тези, които съсипаха соц икономиката, но не направиха нищо България да тръгне напред? Колко още години ще сме най-бедните, най-болните и най-големите смъртници в Европа?
  • 14
    1
    Подкрепям!
    За съжаление това е горчивата истина! Само не разбирам защо по-голяма част от изброените не лежат отдавна по затворите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари