Петър Гецов: Който гледа само националните телевизии, няма да разбере какво става в България

1
Ако някой иска да е наясно за причините защо се случва това или онова, какви са действителните мотиви зад нечии действия или бездействия, защо се правят определени изявления и как да се тълкуват всякакви неща от информационния поток, трябва да гледа други телевизии
Ако някой иска да е наясно за причините защо се случва това или онова, какви са действителните мотиви зад нечии действия или бездействия, защо се правят определени изявления и как да се тълкуват всякакви неща от информационния поток, трябва да гледа други телевизии Снимка: Фейсбук

Някакво жури обявило Мария Цънцарова от bTV за топ ТВ журналистка на годината. Наградата й връчил лично доайенът Иван Гарелов, известен още като агент "Талев" на бившата Държавна сигурност

Според един от членовете на журито - Георги Лозанов, Цънцарова заслужила голямата награда за телевизионна журналистика с предаването си "Защо, г-н министър?", където достигала до истината.

Моето мнение, което съм изразявал и по-рано, е че Цънцарова е много настъпателна към хората, които наистина искат да променят държавата към по-добро и не толкова настъпателна към други, които искат на всяка цена да запазят статуквото. А въпросите й често целят не да се достигне до истината, а да дискредитират събеседника или да го оправдаят за някаква негова грешка.

И категорично смятам, че човек, който гледа само националните телевизии БНТ, bTV и Нова, няма как да разбере какво наистина става в тази наша държава. Ако някой иска да е наясно за причините защо се случва това или онова, какви са действителните мотиви зад нечии действия или бездействия, защо се правят определени изявления и как да се тълкуват всякакви неща от информационния поток, трябва да гледа други телевизии и предавания. "Денят с Веселин Дремджиев" всеки делничен ден от 20 часа по TV1. "Честно казано" с Люба Кулезич в сряда от 20 ч. по Евроком, "Евродикоф" със Сашо Диков в петък от 20 часа по Евроком.

Петър Гецов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    до 2
    не ти се пише , ама пишеш за нея. по-скоро вместо в канала ти е отекла дълбоко отзад, чак мира не ти дава
  • 0
    2
    плюс-минус
    Истинска Джурналистика в България? Където няма новини от Русия, а само от Украйна и Зеленогороският не слиза от екраните ни? В петъчната „Панорама“, където Бойко Василев обърна палачинката и сега „се слага“ на новите управляващи, докато до вчера правеше същото към ГЕРБ? Където Джурналята пренебрегнаха изнемогващия български народ и се загрижиха нон стоп за мигрантите, и то само за украинските, и се възмущават, че вече нямало лукс за тях? За Цънцарова? Нито ми се говори, нито ми се пише, нито ми се мисли за нея, защото тя ще оттече в канала на времето и на истината.
  • 1
    1
    Васил
    Съгласен. Дремджиев, Кулезич и Диков . Последните двама по ЕК в сряда и петък от 20:00 ч.!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари