Петър Чолаков: За пръв път служебният премиер носи отговорност за кабинета

0
Президентът се е превърнал в един гумен печат”, каза политологът
Президентът се е превърнал в един гумен печат”, каза политологът Видео: NOVA

Президентът се е превърнал в един гумен печат”, каза политологът

Политическата отговорност за състава на служебния кабинет носи избраният за премиер Димитър Главчев. Това се случва за пръв път и е резултат от промените в Конституцията, заяви политологът Петър Чолаков в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

Той вижда влияние на ГЕРБ в състава на този кабинет, защото номинираният за служебен премиер е кадър на тази партия. „Президентът се е превърнал в един гумен печат”, допълни Чолаков по повод промените в Основния закон. Според него отговорността дали ще бъдат честни предстоящите избори пада върху плещите на Главчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари