Петър Чолаков: Очевидно ДПС е част от управленската формула

1
Те участваха в разпределението на комисиите, получиха 5 комисии. ПП-ДБ имат по-малко, каза политологът
Те участваха в разпределението на комисиите, получиха 5 комисии. ПП-ДБ имат по-малко, каза политологът Видео: NOVA

Те участваха в разпределението на комисиите, получиха 5 комисии. ПП-ДБ имат по-малко, каза политологът

„Очевидно ДПС е част от управленската формула. Те участваха в разпределението на комисиите, получиха 5 комисии. ПП-ДБ имат по-малко, ГЕРБ-СДС имат 15. Важно е да се споделя отговорността”. Това заяви политологът Петър Чолаков в предаването „Твоят ден” по NOVA.

Той изтъкна, че лидерът на ГЕРБ е станал председател на комисията по международна политика. „Няма да оспорвам познанията му по чужди езици, дипломатическия протокол и церемониали. Около Борисов има съмнения за корупционни сделки, той ли трябва да води Комисията по външна политика”, запита Чолаков.

Политологът изтъкна друг председател на комисия – Десислава Танева, която оглави Земеделската комисия и припомни нейно изказване от юни 2020 г. в скандален запис, в който тя обяснява на зърнопроизводители да си мълчат. ДПС взимат ключови комисии, допълни Чолаков.

Нидал Алгафари припомни, че Борисов беше дълго време премиер без да знае чужди езици и се справяше нелошо. „Беше добре приет и представяше държавата. Когато ти представляваш една държава, трябва да говориш на майчиния си език”, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари