Петър Бояджиев: Ще ви кажа защо ГЕРБ ще бъде първа на изборите

0
Много просто - докато БСП е такава, каквато е то ГЕРБ винаги ще е дори и с малко но едни гърди пред БСП
Много просто - докато БСП е такава, каквато е то ГЕРБ винаги ще е дори и с малко но едни гърди пред БСП Снимка: Фейсбук

Няма нужда да съм социолог, за да съм сигурен, че ГЕРБ ще бъде първа в изборите. Ще кажете, ама защо

Много просто - докато БСП е такава, каквато е то ГЕРБ винаги ще е дори и с малко но едни гърди пред БСП. Ами ето вчера БСП обяви че БКП ще им е коалиционен партньор. Не е важно, че БКП има един файтон хора. Важното е, че десетки хиляди хора, само като чуят това веднага грабват бюлетината на ГЕРБ и аз напълно ги разбирам, а и съм съгласен с тях.

Сега да видим проблемът с риториката. Верно, че ГЕРБ е съставена от комунисти. Да ама комунисти, които са се качили на вълната на печелещата риторика, а така или иначе една част от обществото слуша, кой какво говори. От тук всеки може да си направи изводи. Дали българите са русофили, дали са носталгици и тъй нататък ред митове. Да има русофили, има и носталгици, но това далеч не са хората от мълчаливото мнозинството българи. Просто корупционна България се храни само чрез корупционни схеми по руски модел.

Тези митове могат и трябва да се разбият, въпреки, че войната с митовете е най-трудното нещо. Митове с разумни доводи не се разбиват. Там работещата технология е друга.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Овен влиза в аптека:
- Имате ли хапче против инат?
- Да, имаме.
- Е, няма да си купя!

Харесай Дунавмост във Фейсбук