Пентагона: Русия е ударила жп гарата в Краматорск с балистична ракета

2
При атаката загинаха най-малко 50 души, 5 от които деца
При атаката загинаха най-малко 50 души, 5 от които деца Снимка: Getty Images

Русия е ударила жп гарата в Краматорск с балистична ракета.

Това съобщи говорителят на Пентагона Джон Кърби, предава БГНЕС.

Атаката стана в петък сутринта в града в Донецка област, докато хора чакаха да се евакуират заради очакваните военни действия в региона.

При атаката загинаха най-малко 50 души, 5 от които деца.

Намираме за неубедителни твърденията на Русия, че няма нищо общо с атаката”, каза Кърби. САЩ смятат, че руските сили са използвали балистична ракета с малък обсег, за да нанесат удара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    до 2
    А ти, предраги ми путьо, как разбра, че е руска? Зеленски лично ли ти го каза или Херо ханъм те инструктира ?:) Не е срамно да си прост, ама опитай се от време на време да се опитваш да мислиш поне с една от двете си мозъчни гънки.
  • -1
    2
    русенецо
    то единствения начин дебил като теб да повярва е такава руска ракета да ти се навре отзад, ама като гледам че си набил там главата си и то доста дълбото и тогава няма да повярваш....
  • 5
    1
    русенец
    Нещо престанахте да пишете за предният случай с телата, стояли 20 дни на улицата, защото не успяхте да го докажете. Сега пробваме с друго, а? Ако мине. Ама и това не минава защото показаха кадри от ракетата с номера и последната и инспекция. Сега какво? Ще платите да избият други цивилни, че дано този път има истински скандал?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари