Пенсионерка в Русия отнесе глоба от 40 000 рубли – казала, че Зеленски бил красавец

0
Възрастната жена отбелязала, че Зеленски е "красив младеж и с прекрасно чувство за хумор"
Възрастната жена отбелязала, че Зеленски е "красив младеж и с прекрасно чувство за хумор"

Възрастната жена отбелязала, че Зеленски е "красив младеж и с прекрасно чувство за хумор"

70-годишна пенсионерка е била глобена от руските власти с 40 000 рубли (около 500 долара) заради свое "ласкателно" изказване по адрес на украинския президент Володимир Зеленски. Информацията бе разпространена от центъра за човешки права "Мемориал", който в момента е в нелегалност на територията на Руската федерация.

Случката е от декември 2022 г., когато възрастната жена е била отседнала в къща за гости в Кавказ. Тогава в разговор тя отбелязала, че Зеленски е "красив младеж и с прекрасно чувство за хумор".

Преди всички се смеехме на шегите му, споделила жената, визирайки актьорската кариера на комик на украинския президент преди влизането му в политиката.

Малко след това жената била посетена от полицията, които я обяснили, че трябва да бъде санкционирана, защото "превъзнасяла" Зеленски.

Пенсионерката опитала да се защити, казвайки, че само е изтъкнала физическите характеристики на Зеленски и чувството му за хумор, но това не ѝ помогнало да избегне глобата, информира 20minutos, предаде Novini.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    ...
    Писна ми от тези фалшиви новини. През ден някоя абсолютна малоумщина, но малоумните веднага лапват. Киевските руснаци да превземат Москва и да се свършва вече!
  • 0
    8
    Ванка с танка
    Оставете го тоя усраински гном само реве като вдовица за хуй. Йоди му духай продажно псе прогнило джендърско! Що не си в усрайната бе псе лаещо????
  • 1
    7
    Ванка с танка
    Пишеш ми с Ника,и освен ,че си кух а си и неграмотен селяк.Как един евреин може да е нацист.Това мозъка ти как го вдява
  • -1
    6
    Ванка с танка
    Длава усрейн, а наркомана е продажен боклук… За това гепардите и лепардите стават за скраб!
  • 0
    5
    Ванка с танка
    Гледай сега как кълват руските тролове. Слава ЗСУ Слава ЗСУ Слава ЗСУ Брояча да почне да се върти
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари