Пенсионерите чакат на опашки за ваксина срещу КОВИД-19

0
Пенсионерите бързат да се подсигурят​: Сложих си всички възможни ваксини. Достатъчно сме възрастни
Пенсионерите бързат да се подсигурят​: Сложих си всички възможни ваксини. Достатъчно сме възрастни Снимка: Bulgaria ON AIR

Пенсионерите бързат да се подсигурят​: Сложих си всички възможни ваксини. Достатъчно сме възрастни

Продължава плавно да се увеличава броят на заразените с Ковид-19 за денонощието. 442 са новодиагностицираните с Ковид-19 лица у нас през изминалите 24 часа. Починали са 7 души.

Расте и интересът към ваксинирането. 4 365 души са се ваксиниране през последното денонощие. Опашки се извиват пред пунктовете още от сутринта.

"За мен ваксинирането е правилно. Всеки път се ваксинирам. Нямам проблеми, доволна съм. Нямам придружаващи заболявания. Сама реших. Сложих си всички възможни ваксини. Достатъчно сме възрастни", казаха пенсионери, които си поставиха ваксина, за да се предпазят от вируса, предаде Bulgaria ON AIR.

Пациентите с доказана коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения, са общо 352. Прогнозите сочат, че през декември ще бъде пикът за заразата от Ковид-19.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари