Пенсионери протегнаха ръка на майката на убитата Пламена

0
Пенсионери протегнаха ръка на майката на убитата Пламена

Семейство пенсионери от Пловдив решиха да внасят на майката на пребитата до смърт от баща си Пламена – Деница по 100 лева месечно, докато тя се съвземе от сполетелите я беди, пише в. "Монитор".

Обсъдихме със съпругата ми Ангелина и преценихме, че можем да заделяме от пенсиите си по 100 лева месечно, за да помогнем на това момиче да стъпи на крака и да отглежда по-малката си дъщеричка, която е в социален дом в Русе, казва 63-годишния Младен Ангелов. Той смята, че никой не е застрахован да изпадне в тежко положение, затова хората трябва да си помагат в такива моменти.

Деница прие с голяма благодарност жеста на двамата пловдивчани. Младата жена сподели, че тези пари ще й бъдат голяма помощ, поне докато си намери жилище и получи първа заплата.

Дано хората не смятат, че чакам наготово някой да подреди живота ми. В момента ми е много тежко, но се надявам да се съвзема”, каза Деница.

Младата жена посегна на живота си в момент на пълно отчаяние. Тя остана на улицата ден след като погреба в Русе 7-годишното си дете, пребито от баща си Пламен, с когото Деница е разведена. Семейството на приятеля й Марин, с когото Деница живеела в гр. Септември, решило, че тя не може повече да остане при тях.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари