Пенсионер почина по време на секс, проститутката останала заклещена

0
Сексуалната активност при мъжете може да бъде вечна
Сексуалната активност при мъжете може да бъде вечна

Сексуалната активност при мъжете може да бъде вечна.

Все повече сексолози твърдят, че дамите стават по-активни с годините, докато мъжете никога не променят силата на своето либидо - то остава константа. Едно смущаващо и доста скандално видео успя да завладее социалната мрежа "Live Leak" и идва от Китай - страната с най-много куриозни случаи през последните години.

Пенсионер, чиято самоличност ще остане анонимна, е решил да отпразнува поредната пенсия, използвайки услугите на проститутка. След повикване и уреждане на сметките, дамата започнала да обслужва своя клиент, който изглеждал достатъчно жизнен, но в средата на акта се оказало, че имат проблем. Състоянието на похотливеца се влошило и той издъхнал. Жрицата се опитала да извика помощ, но се оказало, че се е заклещила и няма как да мръдне от своя клиент.

Проблемът в този случай бил, че дамата не можела да се освободи и трябвало да извика помощ в това състояние. Краткото видео показва как парамедиците извеждат пациента и неговата последна любов на носилка, защото се оказало, че освобождаването може да се случи само в болница. Подобни инциденти могат да се случат между хора, но шансът е 1 на 1000. Заклещването при животните е по-често срещано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари