Пенчо Милков се срещна с полския посланик

0
Д-р Мачей Шимански ще открие изложба в Русе
Д-р Мачей Шимански ще открие изложба в Русе Снимка: Община Русе

Д-р Мачей Шимански ще открие изложба в Русе

Кметът Пенчо Милков посрещна полския посланик Н. Пр. д-р Мачей Шимански в Русе. Визитата на дипломата е по покана на Регионалния исторически музей, където днес от 17:30 часа ще бъде открита и негова лична фотоизложба.

С полския народ сме близки и считам, че можем да вземем пример от вас. От една страна държавата отстоява позициите си пред Европа по много достоен начин, а от друга - развива спорта и културата, които сплотяват народа и укрепват гордостта“, отбеляза Милков, цитиран от пресцентъра на Община Русе.

Кметът отправи покана към дипломата за посещение и на живописния район на Русенското Поломие, където също могат да бъдат открити и фотографирани забележителни животни.

Птиците на България през очите на един поляк“ представя снимки от цялата страна. Експозицията ще бъде открита днес в 17:30 часа и допълнена с презентация на тема „Как да снимаме птици“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    Нинкова
    Мечтая си за софийското време с Вашия. Жена му го чакаше у русито, а той яко работеше с мен . Проект след проект яко. И вдигаше самолета във въздуха за 3 часа.
  • 4
    8
    я,
    да не ти е отказал, нинова?!?
  • 3
    7
    нинова
    от всички боклуци кметове пенчо за мен си остава най-противния
  • 5
    6
    и що никой
    не си спомня, или се прави, че не си спомня за един пламен?!?
  • -8
    5
    Гражданин
    Защо сте такива гадняри? Изложбата изглежда интересна. Градът е в това състояние от повече от 10 години, а сексуалният живот на хората си е тяхна работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари