Пенчо Милков: Простете и простени бъдете!

3
Прошката ни освобождава, заяви кметът на Русе
Прошката ни освобождава, заяви кметът на Русе Снимка: Facebook

Прошката ни освобождава, заяви кметът на Русе

"Днес е денят на Прошката, Сирни Заговезни.

След три дни, в които преживяхме скръбта от раздялата с нашия духовен водач, дойде и благословената Прощална неделя… Замислям се върху символиката й точно сега, върху случайния или не низ на тези дни.

Прошката ни освобождава. Тя пречиства въздуха, сърцето и душата. Свързва ни с всичко свято. Така ни учеше обичаният Дядо Неофит.

Нека отворим сърцата си, да се издигнем над това, което ни угнетява, и да се усмихнем на живота.

Простете и простени бъдете!", написа Пенчо Милков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Танчето
    Не искай прошка от фейсбука,защото за нас си боклук,а поискай прошка от жена си грешнико.
  • 9
    8
    Неинформиран
    Този Сиганин на снимката кой и какъв е? Няма ли си съпруга да му цуне бузките църни и мазни, като на свиня пред ченгел за пърлене с бензинова ламба?
  • 9
    7
    Доктор Емилова
    Какви са тези БУЗИ, които си нафърлял бе Екс-Мъжо? В действителност наистина си пухкав, към дебел Добре, че само селски леки жени ти фащат на дикишите. Ти си срам за Арабската общност в Русе и за Джамията в село Нисофо.
  • 5
    6
    Един от тримата... СИ_ _ ВЕ на...
    Епа Пена Папа, Дядо Неофит не те ли научи да не прелюбодействаш и да не лъжеш ближната си (съпругата), че обичаш само нея? И защо не ни каза, че прадядо е комунистически убиец?
  • 18
    5
    Мишконец
    И една нещастна,брадата, алчна ,високомерна и крадлива сливополска мишка ще моли за прошка но няма да получи.Колкото пари открадна от хората да ги дава за памперси и лекарства и за всички злини дето причини да се мъчи дълги години. Казах.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари