Пенчо Милков предлага да се закупи водолазно и височинно оборудване за доброволния отряд

0
За целта трябва да се заделят над 20 000 лева
За целта трябва да се заделят над 20 000 лева Снимка: Община Русе

За целта трябва да се заделят над 20 000 лева

Общинските съветници ще разгледат предложение на общинската администрация, свързан с доклад от началник отдел „Управление при кризи“ за закупуване на техника и оборудване за доброволното формирование на Община Русе.

Тъй като звеното разполага със специалисти за извършване на височинно спасяване и с правоспособност за леководолази, кметът Пенчо Милков предлага да се заделят 22 700 лв. за осигуряване на съответното оборудване, информира Русе Медиа.

Това включва 4 броя водолазен сух костюм за 10 800 лв., надуваема PVC лодка с подсилена алуминиева подова настилка“ за 5 400 лв., носилка за спасяване с въжен достъп“ за 4 700 лв., професионален акумулаторен перфоратор за 1 800 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Височинно спасяване
    с костюми на водолази. Абе дайте му един костюм на тоя и го пускайте.....не спря да бълва тъпни една с друга конкуриращи се за маниакалност
  • 8
    5
    Гост
    А за ковьози събираме капачки.
  • 10
    4
    гражданин
    Това е добро намерение с оглед предстоящите валежи.Така ще може да се работи в многобройните изкопи и по този начин работата няма да спира.Що се отнася до лодката,също адмирирам идеята.Ще може да се пътува по наводнените улици и да се отпушват шахтите. Дай Боже на всеки град такъв кмет/това последното го бройте в кавички/
  • 15
    3
    Супер
    А може и усмирителна риза и извеждане от сградата с посока към ЦПЗ.
  • 15
    2
    Добре е и три парашута
    да се закупят !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари