Пенчо Милков поздрави строителните работници за професионалния им празник

2

Благодаря ви от сърце!

На 26 октомври, Димитровден, по традиция се отбелязва професионалният празник на архитекти, проектанти, строителни инженери и всички, работещи в сферата на строителството.

Специален поздрав към строителните фирми, действащи на територията на Община Русе, отправи кметът Пенчо Милков.

През годините на действието си Камарата на строителите в Русе се утвърди като основен двигател за развитието на бранша по отношение на предприемаческа инициатива, качество на работата, квалификация на персонала и конкурентност“, заяви зам.-кметът Магдалина Илиева при срещата си с председателя на Камарата инж. Красимир Атанасов.

Двамата обсъдиха и приложението на методиката за индексация на договорите в строителството, приета от Министерския съвет, както и възможностите за допълнителна квалификация на кадри, които Камарата предлага с различните си обучения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Симеон первий от ГРАДЕЖ
    Пенчо,Милков що забрави нас, строителните бастуни и кухи лейки от политическа партия ГРАБЕЖ. Ща та издухаме на изборите, както нашия лидер духа супата на най умната, най красива, най по най Дулцинея. Ща тъ държа отговорен , пич.
  • 7
    1
    Марияна
    А на всички останали пожела "Да не ти влиза майстор в къщата!"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари