Пенчо Милков оглави УС на Организацията за управление на Дунавския туристически район

1

По време на събранието на Организацията за управление на Дунавския туристически район за председател на управителния съвет бе избран кметът на Община Русе Пенчо Милков.

На събранието присъстваха заместник-кметът по икономика и международно сътрудничество на Община Русе Златомира Стефанова, заместник-председателят на организацията и кмет на община Свищов Генчо Генчев, областни управители и кметове, Ваня Пеевска от Министерството на туризма, както и проф. Николай Овчаров.

Като членове на Управителния съвет влизат кметовете на Белене и Тутракан – Милен Дулев и Димитър Стефанов.

Сред плануваните дейности за изпълнение на организацията са разработване на маркетингова стратегия на Дунавския туристически район, създаване на лого, слоган и интернет страница, както и изграждането на бранд.

Очаква се сред водещите сфери да бъдат културно-историческия, речен, ловен, градски развлекателен, винен, кулинарен и религиозен туризъм. Специално внимание ще бъде обърнато на участия в международни туристически борси, изложения и форуми. Ще бъде изготвен събитиен календар на Дунавския туристически район, в който ще бъдат включени акценти от всяка една област в Северна България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари