Пенчо Милков: Изказвам дълбоките си съболезнования към близките на загиналото момче!

0
Много трудно намирам думи да изразя чувствата си след трагедията на стадион Дунав
Много трудно намирам думи да изразя чувствата си след трагедията на стадион Дунав

Много трудно намирам думи да изразя чувствата си след трагедията на стадион Дунав

Изказвам дълбоките си съболезнования към близките на загиналото момче! Прегръщам ги силно и им давам кураж в този момент. Това сподели кметът на Русе Пенчо Милков в социалната мрежа.

"Спешните медици правят всичко възможно да спасят втория детски живот. Мислите и молитвите ми са с вас. Детето е стабилизирано и в медикаментозна кома.

Утре ще бъде направена проверка за установяване на фактите и обстоятелствата, свързани с експлоатирането на спортния комплекс от концесионера.", добави г-н Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Тоз
    Продаде и погреба градът!
  • 1
    7
    русенец
    къде е собственика...? къде е прокуратурата? Тъжно и безотговорно , как се стопанисва този терен?Всичко ще се покрие...има горе възмездие. ЩЕ СЕ МОЛИМ!На този стадион ,построен от нашите пари играхме ние, децата и внуците ни без пари а сега...ТАКСИ...ПЕЧАЛБИ?КОЙ ГО ДОПУСНА ?
  • 3
    6
    Безсрамник
    Тоя То, поне за този случай трябваше да замълчи без PR. Не стига, че като отдал на концесия терена е косвено виновен, ами и "..Утре щял да направи проверката". Утре е КЪСНО. Днес е ИСТИНАТА. Ама то е акъл, който То няма в кратуната.
  • 3
    5
    Пенчи
    Веднага треа PR !!! Само да не лъсна и аз съучастник, че какъвто съм бездарник, ще ма хванат че нищо не прая! Васито кат я опъвах на стадиона, малниите на нашата любов ги ловеше доктора с гъза си! Баси Васи, взеха и децата да измират от нашата обща некадърност и кражби!
  • 3
    4
    Митко Манафов
    Тоя на снимката е безбожно нагъл, дано го изгонят с камъни от тук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари