Пенчо Милков иска промени в разполагането на преместваеми обекти в Русе

2
Качена е Проектонаредба относно реда и условията за разполагане на преместваеми обекти на територията на Община Русе
Качена е Проектонаредба относно реда и условията за разполагане на преместваеми обекти на територията на Община Русе Снимка: Dunavmost / Архив

Качена е Проектонаредба относно реда и условията за разполагане на преместваеми обекти на територията на Община Русе

В сайта на Общински съветРусе може да откриете Проектонаредба относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №7 на Общински съветРусе за реда и условията за разполагане на преместваеми обекти, на рекламно-информационните и монументално-декоративните елементи, и за осъществяване на рекламната дейност на територията на Община Русе.

В процеса по изработване на проект на нормативен акт се провеждат обществени консултации с гражданите и юридическите лица.

След приключването на обществената консултация и преди приемането, съответно издаването на нормативния акт, съставителят на проекта публикува на интернет страницата постъпилите предложения заедно с обосновка за неприетите предложения.

Всички граждани могат да предоставят мнение, предложения и становища по качената на сайта на Общински съвет - Русе Проектонаредба в срок до 3 ноември 2021 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук