Пенчо Милков чете приказки в Библиотечко

0
Маратон на книгата тече в РБ "Любен Каравелов"
Маратон на книгата тече в РБ "Любен Каравелов" Снимка: Община Русе

Маратон на книгата тече в РБ "Любен Каравелов"

Походът на книгите набира скорост и в русенската библиотека. "Радостни сме, че нашата идея да привлечем лицата на Русе в тази благородна и полезна за деца и възрастни инициатива вече се осъществява. При нас на гости или вкъщи журналисти, артисти, общественици и приятели на библиотеката четат откъси от любими детски книжки, записват ги на видео и ни ги изпращат, а ние ги публикуваме във фейсбук страницата на Библиотечко.

За нас е удоволствие да ви представим най-важния човек за града, който непрекъснато доказва своето положително отношение към четенето, книгите и библиотеката – кмета на Русе Пенчо Милков. Той дойде в Библиотечко и в неговото вълшебно, пъстро пространство, сред приказния свят на детството прочете и записа откъс от „Меко казано“ на магьосника на думите Валери Петров. Благодарим на г-н Милков, че се присъедини към хилядната армия четящи хора, запазили частица от детето у себе си!", съобщават от Регионална библиотека "Любен Каравелов".

"Прекрасна инициатива. Радвам се, че можах да споделя откъс от любимата си книга “Меко казано” на Валери Петров", написа в профила си във Facebook кметът на Русе Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Срам и позор
    Русенци са завършени кретени. Съдейки по това какво недоразумение избраха русенци за кмет: комплексирано и крадливо джудже с малка пишка, което иска да наебе всяка курва в общината и наследник на убиеца и изниславача на внучката на баба Тонка, може да се направят много плачевни заключения за населението в западащият с бързи темпове град. Поне се бори със спада на населението- направи дете на шибаланката Биляна Кирова, по мъж Иванова, която подготвя да заеме мястото на дъртия педераст Пламен Рашев- Педерашев, прибра доказала се курва с дете като Вазилена Панкова, която въртеше свирки на покийния зам.кмет Иван Григоров и обслужваше всякак собственика на САНСИ , който сега е баджанак на жужето Пънчо...
  • 9
    7
    баба Яга
    Този лилипуд що не си ебе любовниците,а се прави на бавачка-разказвачка да ни замазва очите.
  • 8
    6
    Той
    Тоя даже и не знае да чете на бг камоли на децата
  • 14
    5
    що ни мислиш за глупаци?
    На големият хитрец Пенчо Милко всякакви бръмбари са в главата му да се хареса, но е много евтин да ни мисли за глупави.
  • 2
    4
    Запознат
    На Пенчо Милков ще му четат смъртната присъда като падне Путин и в България станат истински реформи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари