Патериците на ГЕРБ - новите трупове в политиката

3
Патриотите изпадат от Народното събрание
Патриотите изпадат от Народното събрание Снимка: БГНЕС

Патриотите изпадат от Народното събрание

Коалиционните партньори на ГЕРБ ВМРО и НФСБ няма да са част от 45-то Народно събрание, ако продължат да губят подкрепа. Заявка да гласуват за тях са дали едва 2,7%, показва проучване на „Алфа Рисърч“, проведено между 15 и 21 декември сред 1017 пълнолетни жители. То сочи, че най-вероятният резултат е шестпартиен парламент с неустойчиво от политическа гледна точка мнозинство и трудна за съставяне управленска коалиция.

Според неофициални източници до властта, патриотите си правили сметки без кръчмар - да се явят на избори с партия ГЕРБ. Но историята до сега го е показала, че всеки коалиционен партньор на партията на Борисов до сега се превърнал в политически труп. Няма основателна причина, сега да се случи нещо по-различно.

Да не забравяме и многобройните скандали около Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки, които си направиха харакири с безумните си прояви в публичното пространство.

Патриотите се оказаха доста хлъзгави и успяха да се задържат в управлението, въпреки големия обществен натиск и унижението, което трябваше да преглътнат. Дано всичко това да си е струвало парите, защото хоризонтът пред ВМРО и НФСБ е доста мрачен.

Управление на Патриотите беше предшествано от грозни лъжи в шоуто на Слави Трифонов, че няма да сключват никакви коалиции и, че не искали да стават министри в управлението.

Заслужава си да гледате това видео от 11 януари 2017 година, защото то разкрива истинското лице на днешните политици облечени с власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари