Пасарелката на булевард „България“ отново стана жертва на вандализъм

0
Този път автор на деянието е непълнолетно момиче, което рита стената от гипсокартон до асансьора, оставяйки зееща дупка
Този път автор на деянието е непълнолетно момиче, което рита стената от гипсокартон до асансьора, оставяйки зееща дупка Снимка: Община Русе

Два месеца, след като млад мъж счупи стъклопакета и входната врата на пасарелката на бул. „България“, съоръжението отново стана обект на вандалска проява, алармират от общината

Този път автор на деянието е непълнолетно момиче, което рита стената от гипсокартон до асансьора, оставяйки зееща дупка. СЗ „КООРС“ са предали кадрите на органите на ОДМВР – Русе.

Инцидентът се случва днес около обяд и е заснет от видеонаблюдението на Община Русе. Група от 3 момчета и непълнолетното момиче слизат от кв. „Чародейка“, използват асансьора на пасарелката, за да минат от другата страна на булеварда. Момичето изчаква спътниците си да излязат през вратата и обръщайки се към стената, пробива гипсокартона с ритници.

Все още не е ясна точната сума на щетите. След установяване стойността на пораженията тя ще бъде потърсена от родителите ѝ.

Видеото от вандалския акт можете да видите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    вход Е
    Надяваме се да се вземат мерки и за шофьора на камион Камаз от 302 блок.Всекидневно точене на гориво пред самия блок!Няма смисъл тук да назовавам името му,той е един!Поне да се криеше,но той съвсем явно го прави!
  • 3
    12
    Да
    Така ще е всеки ден докато не забранят терористичните организации БСП и ВМРО.
  • 3
    11
    Гагарин
    Сиганите на сатурн !
  • 0
    10
    плюс-минус
    Че това е вандализъм от страна на невъзпитано момиче, е факт и трябва да му се приложат всички законови мерки. Но ме впечатли още един факт - стената била от гипсокартон! За гипсокартон ли сме платили ние, гражданите?
  • -2
    9
    Калоян
    Забелязвате ли как повечето такива новини с детски вандализъм са от Русе.... явно масово родителите са от лошия материал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари