Първокласници измъчват таралежче в двора на столично училище

0
Животинчето е във ветеринарна клиника на антибиотик, с хематом и много уплашено
Животинчето е във ветеринарна клиника на антибиотик, с хематом и много уплашено Снимка: Facebook / Nelly Dimitrova

Животинчето е във ветеринарна клиника на антибиотик, с хематом и много уплашено

Малко таралежче е в зооклиника, след като първокласници от столичното 138 училище в кв. „Гео Милев“ хвърляли по него камъни.

За случая разказа Нели Димитрова в групата на квартала във Facebook. Момиченце от същата група се опитало да защити мъника, покривайки го с жилетката си, разказа още тя. Учителката помогнала, като пренесла животното на тротоара извън двора, вече кървящо. "Ще бъде добре, ако някои от вас поговорят с децата си за това", отбелязва тя.

Животното вече е в клиника, обезпаразитено и на антибиотик, с хематом и много уплашено, шансовете му да оцелее са добри, отбелязва Нели Димитрова, цитирана от Столица.bg.

В много квартали на столицата се срещат таралежи. Те са вид с най-строга защита, действия като улавяне, убиване, преследване, дори обезпокояване и превозване, са забранени. Животните са напълно безобидни, хранят се с насекоми и няма никаква причина да бъдат нападани, коментират гражданите.

"Прекарвайки доста време с дъщеря си в парка, нагледно виждам причината за "раждането" на агресия в децата. Родителите подритват гълъбите, защото били "носители на мизерии", гонят кучета и котки, придружени с псувни и епитети... Децата приемат това държание на родителите за редно и за добър пример, съответно ето го резултата. Адмирации за момиченцето!", отбелязва гражданка.

"Деца в първи клас оставени без надзор е по-притеснителното нещо, на което никой не обръща внимание. Тези деца до вчера са били в детска градина буквално, къде е учителката и защо е позволила да се стигне до там?", пита друга жителка на квартала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Стоян
    Децата на софийските боклуци!Измет!
  • 3
    4
    dgd
    Телесните наказания трябва да се институционализират. Не може да разчиташ, че родителите възпитават децата си. Накрая на всяка учебна седмица по 10 удара с пръчка за 3ти отявлени калпазанина във всяко училище. До една година редът от времето на комунизма ще се върне.
  • 9
    3
    Мартин
    Дебили родители=по големи дебили деца!!!
  • 13
    2
    Име
    Тъпанари.
  • 18
    1
    Русенлия
    Да еба гнусните ви копеленца!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари