Първокласничка влиза в клас с рокля трикольор!

2

Уникална рокля на принцеса в бяло, зелено и червено ще облече на 15 септември първокласничката Галина Кацарова.

Вчера момиченцето направи пробна фотосесия пред обектива на медията "Марица", за да не се притеснява от светкавиците в първия учебен ден. Дрехата в цветовете на българския трикольор вече бе забелязана от учителите в СУ "Св. св. Кирил и Методий" и Галина е поканена да участва в програмата при откриването на учебната година. 

"Ние сме българи, патриоти сме и се гордеем с това", казва майката на малката ученичка Цветанка Кунчева. Цялото семейство са фенове на Крисия. Роклята на българската звезда на детската Евровизия вдъхновила Цветанка и дъщеричката Галина. Двете започнали да проучват къде може да се ушие подобен модел, но в цветовете на българското знаме. Във фирмата, облякла Крисия, цените не били по джоба на семейството. Затова намерили друга шивачка, която изработила от сатен красивата дреха. 

"За мен щастието на дъщеря ми е на първо място, може веднъж да облече роклята, но ще се отличава от всички на първия учебен ден", казва Цветанка Кунчева. Тя продава сладолед и други лакомства в павилион, недалеч от училището. За себе си е избрала червена туника, върху която ще преметне трикольор на 15 септември. 

До този момент са се появявали три истории на семейството на Цветанка. Самата тя се ражда с тежък здравословен проблем. Покойният доц. Никола Чаталбашев я оперира и спасява бебето. На въпрос на баба дали като порасне, ще може да има деца, доц. Чаталбашев отговаря: "Цял футболен отбор може да роди, ако иска". Пророчицата баба Ванга насочва семейството на Цветанка към феноменалния детски хирург. Баба отива да се съветва при нея и споделя притесненията си, че внучка  е на 1 годинка, а не може да ходи. Баба  Ванга я отпраща с думите: "Отивай си, Цветанка ще те посрещне". Пророчеството се сбъдва и след като се прибира в Пловдив, бабата вижда с очите си първите стъпки на малката Цветанка.

Преди повече от десет години от медията са разказали и историята на по-голямото дете на Цветанка Кунчева. 3-годишният тогава Митко оцелява в страхотна буря в планината над с. Розово, но 22 часа е в неизвестност. Спасителите го намират заспал в гората. 

"Искам и този път от Марица да разкажат красива история за семейството ни", казва майката на малката Галина. Патриотичната сатенена рокля вече е в гардероба на Галя, сега остава само да  направят прическа, а в дългата  коса непременно ще има трикольор.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари