„Първи стъпки в кариерата“ с ЕРП Север

0
Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици и студенти „Първи стъпки в кариерата“
Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици и студенти „Първи стъпки в кариерата“

Електроразпределение Север обяви старта на лятната програма „Първи стъпки в кариерата“.

Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици и студенти „Първи стъпки в кариерата“. Проектът се провежда за трета поредна година, в резултат на успеха от предходните две години, в които 10 от всички участници в програмата получиха възможност за постоянна реализация в компанията. „Първи стъпки в кариерата“ е насочен към студенти 3-ти и 4-ти курс или ученици 12-ти клас, които се обучават в сферата на Енергетиката.

Програмата дава възможност на участниците да се запознаят в реални работни условия с дейността на компанията и най-важните изисквания за избраната професия за работа в енергийния сектор. За участието си бъдещите инженери получават възнаграждение, като същевременно придобиват умения и навици от своите по-опитни колеги в енергийната компания.

Заявления за участие се подават на имейл [email protected] с тема „Първи стъпки“ до 10 юни 2018 година.

В партньорство с техническите учебни заведения в Североизточна България, ЕНЕРГО-ПРО подава ръка на младите специалисти и ги подкрепя в техния кариерен път. Предварителното познаване на процесите и условията на труд в електроразпределителната компания улеснява младежите в избора на бъдеща квалификация и конкретна позиция. Компанията провежда активни информационни кампании в учебните заведения за популяризиране на възможностите за професионално развитие в област Енергетика.

Пълна информация за актуални проекти, стажантски и постоянни позиции са публикувани в секция Кариери на сайта на ЕНЕРГО-ПРО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари