Първи кадри от катастрофата на магистрала "Тракия"

0
По информация на свидетели един мъж е загинал на място
По информация на свидетели един мъж е загинал на място Видео: NOVA

Двама души пострадаха, единият от тях е в тежко състояние

Двама души пострадаха при катастрофа на АМ „Тракия”. Единият от тях е в тежко състояние, съобщиха от МВР, предава NOVA. Пътният инцидент е станал в района на 44-45 км на автомагистралата, в посока Пловдив.

Сигналът за катастрофата е постъпил в полицията към 19 часа. Според първоначалните данни, лек автомобил е преминал през мантинелата в платната за насрещно движение и е ударил друга кола.

Според очевидци, едната от катастрофиралите коли е карала в насрещното движение. В нея е пътувал възрастен мъж, който според тях е починал. В другата кола, отново по информация на очевидци, е имало мъж и жена с дете. Те са откарани в болница.

Към мястото на инцидента незабавно са насочени екипи на полицията, на пожарната и на Спешна помощ. Предприети са действия за изваждане на хората от катастрофиралите превозни средства.

Пътни полицаи подпомагат трафика по автомагистралата в посока към Пловдив. Движението се отклонява по път I-8 при разклона за Ихтиман. Включването отново на магистралата е при пътен възел Мухово. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари