Панорама на средното образование в Русе

3

Русе може да се гордее с обширното разнообразие от образователни възможности, които предлага на младите хора.

"Едва ли осъзнаваме, но градът ни наистина разполага с голямо разнообразие от паралелки и специалности." заяви кметът на града Пенчо Милков в своя пост в социалната мрежа, където сподели радостната новина за откриването на "Панорамата на средното образование в Русе".

Според кмета, градът предлага широка гама от паралелки и специалности за учениците. От изучаването на езици, през инженерство, агрономство и туризъм, до музика, електроника и много други области, в Русе се осигуряват образователни възможности за многостранно развитие на младите хора.

Кметът призова родителите да насърчават децата си да мечтаят и да им вдъхват кураж по пътя към постигане на своите цели. Той изрази благодарност към д-р Росица Георгиева и екипа на Регионално управление на образованието в Русе за усилията им да предоставят образователни възможности на местните ученици.

Кметът прикани всички жители и гости на Русе да посетят алеята пред хотел "Дунав", където се намира "Панорамата на средното образование". Това е място, където всеки може да се запознае с богатството от образователни възможности, предоставяни в града.

Образованието е ключът към бъдещето, и Русе се грижи да предостави на младите хора възможност да се развиват и реализират своите таланти и амбиции. Стремежът към високо качество на образованието е отражение на ангажимента на града да подкрепя младите поколения в техния учебен и професионален път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    Реално
    Ами то големи образователни възможности имало в Русе, а ние да не знаем. Но има други възможности, които предоставя Русе на определени индивиди и те са видими на последната снимка - и тримата са провесили шкембета до слабините и самодоволно си грухтят с мазни дебели гуши. Ансамбълът щеше да е пълен и завършен с едрогабаритната кака от образователното управление и да представя пълна картина на оаяли се в буквален и преносен смисъл субекти от сферата на образованието в Русе. Ашколсун бабаити неназобали се.
  • 11
    4
    Искрено и лично
    Мили подрастващи. в никакъв случай не се връзвайте на съветите от някое човече, нереализирало се в професионално и лично направление. На две магарета сламата не може да раздеки някой, тръгнал чуждите да съветва. А не поглежда своите малки магаренца, че и кученцето. Но ние рахождаме кученцето, спокойно.
  • 19
    3
    мм
    Пенчо недоразумение такова защо буферният паркинг не го управлява комунални дейности както другите паркинги и средствата да влизат в общината не в на Маргините джобовете по 30000 лв на ден кое общинско предприятие има такъв доход не на месец на ден
  • 15
    2
    аз
    той пенчо ако имаше малко акъл за година две щеше да понаучи нещо тоя парашутист, ама тоя безхаберник и за овчар не става
  • 22
    1
    мм
    Русе може да се срамува само от този безхаберен кмет чак такъв смотаняк сме нямали идете гласувайте пак за него да доунищожи града този баламурник!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари