Панайот Панайотов изпя втора част на “Момчето, което говори с морето”

1
38 години след излизането на незабравимия шлагер певецът записа “Солена кръв”
38 години след излизането на незабравимия шлагер певецът записа “Солена кръв”

38 години след като записва шлагера си “Момчето, което говори с морето”, Панайот Панайотов изпя неговото продължение.

Песента с толкова дълъг живот се ражда през 1982 г. и веднага се превръща в хит, който и до ден днешен хората си тананикат. На същия успех се надява певецът и за втората ѝ част, наречена “Солена кръв”. Новото парче вече се върти в онлайн пространството, а приятели и почитатели на изпълнителя не спират да му звънят и да го поздравяват.

Неотдавна ми се обади Иван Тенев с думите: “Младежо, написал съм втора част на “Момчето, което говори с морето”. В този момент сякаш удариха камбаните на “Александър Невски”, разказва Панайот Панайотов, пише 24 часа.

И реализацията се случва много бързо - с музиката и аранжимента се заема Светослав Лобошки, клипът е дело на Елвис Янков. Екипът планира песента да е летен хит и затова идеята е видеото да се снима на нашето Черноморие. Но са възпрепятствани да пътуват чак дотам и за да се получат желаните кадри, преобразяват язовир “Искър” като морето.

Преди няколко месеца на рождения ми ден приятели ме питаха какво съм си подарил за празника. Отвърнах, че имам мечта да направя нов хит, много години дължах това на моите фенове. Някой е чул желанието ми и ето, тази песен се случи. Понякога на послушните момчета мечтите им става реалност. Иска ми се да направя и албум”, казва певецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари