Палави студентки за рождения ден на Радо Шишарката

0

Буря от салфетки, сексапилни студентки и квалитетни питиета белязаха бурния купон за 51-вия рожден ден на фолклегендата Радо Шишарката, споделя "България Днес".

Изкаралият инсулт изпълнител посрещна празника си по време на участие в хитова кръчма в Студентски град в столицата. Шишарката беше събрал скромна компания от приятели, но всички гости на заведението се включиха в партито на народния любимец.

Още с появата си в кръчмата Бате Радо беше заобиколен от тълпа разкрепостени студентки, които искаха да се докоснат до символа на фолка от 90-те години на миналия век. Певецът обърна внимание на всяка от тях и не пропусна да отправи специални поздрави.

Кулминацията на купона настъпи в полунощ, когато официално Шишарката стана на 51 години. Оркестърът започна да свири за него, салфетките се разлетяха във въздуха, а приятелите му започнаха да му дават подаръци. Пръв беше лидерът на партия "Българско национално обединение" Георги Георгиев, който дари рожденика с колекционерско издание на руска книга и му пожела много здраве. Изпълнителят получи и голяма червена риза като подарък от близките си хора. На партито присъства и съпругата му Силвия, която също се включи в купона.

Вместо да стои на масата и да слуша поздрави, Шишарката сам хвана микрофона и вдигна градуса на купона, като отново на сцената пееше, обграден от армия от красавици. Фолклегендата заложи на емблематични песни от миналото, като част от тях са посветени на живота на мутрите.

"Добре съм, здрав съм! Това е важното. Лошите моменти останаха назад и вече не ги мисля. Щом няма здравословни проблеми, другото се нарежда. Трябва да продължим с купоните", заяви оптимистично Радо Шишарката.

Преди няколко месеца той постъпи в болницата след мозъчен кръвоизлив, но сега признава, че се чувства значително по-добре и откъм здраве положението му е отлично. Голяма заслуга за бързото му възстановяване има и съпругата му Силвия, която е неотлъчно до него в трудните моменти.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари