Палав обирджия задигна презервативи и лубриканти

0
Млад мъж в разцвета на силите си реши да се запаси с голям брой продукти за секс
Млад мъж в разцвета на силите си реши да се запаси с голям брой продукти за секс Видео: TNS.bg

Млад мъж в разцвета на силите си реши да се запаси с голям брой продукти за секс, макар и по нелегален начин.

Вчера той откраднал презервативи и лубриканти от магазин в Пловдив. За съжаление на Презерватив-престъпника, неговото посегателство над стоките било уловено от охранителната камера в търговския обект, съобщава TNS.bg

Палавият обирджия дошъл в магазина с план. Предложил на момичето зад щанда да й продаде карти за намаление за спа процедури в някакъв център. Тя казала, че е заинтересована, но тъй като трябвало да обслужи клиент, помолила младия мъж да изчака.

Докато продавачката обслужвала мъжа пред касата, Любвеобвилният апаш застанал отстрани, далеч от нейния поглед, но не и от обектива на охранителната камера.

На записа, направен от нея, ясно се вижда как той прибира няколко продукта. Каква е била целта му? Лубриканти и кутии с кондоми. След като клиентът на магазина си тръгнал, Кондом-крадецът дори успял да продаде ваучера за отстъпки на продавачката. Когато си тръгнал, тя забелязала липсата на секс продуктите.

Обадили му се под предлог, че неин колега също иска ваучер за отстъпка за спа центъра.

Младият мъж дошъл, но на място била и полиция, която го задържала. В управлението той платил за откраднатите продукти и бил пуснат. Днес обаче отново е бил забелязан да обикаля из пловдивски магазини и да предлага своите ваучери за отстъпки.

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари