Паднали дървета в Русе и Ветово вдигнаха на крак огнеборците

1
Инцидентите не са причинили жертви и материални щети
Инцидентите не са причинили жертви и материални щети Снимка: Dunavmost / Архив

Инцидентите не са причинили жертви и материални щети

За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала.

Оказали са два пъти помощ за отстраняване на паднали дървета в град Русе и в град Ветово. Посетили са адрес в жк. „Дружба“ в Русе, заради самозапалване на сажди в коминно тяло, като при инцидента не е имало пострадали или щети.

Огнеборците са реагирали и на сигнал за задимяване на адрес на улица "Гюргево" в Русе. Там е установено, че в жилище на един от етажите се ползва камина на пелети и по данни на собственика съседите от горните етажи са монтирали аспиратори в коминното тяло, заради което се създава налягане - тапа и по този начин камината не гори нормално и връща дим в апартаментите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари