Паднал ли е руски дрон в Румъния?

0
Съюзниците от НАТО "изразяват солидарност" с Букурещ
Съюзниците от НАТО "изразяват солидарност" с Букурещ Снимка: Romanian Defence Ministry via AP

Съюзниците от НАТО "изразяват солидарност" с Букурещ

Съюзниците от НАТО "изразяват солидарност" с Румъния, след като Букурещ обяви, че разследва евентуално падане на отломки от руски дрон на нейна територия, предава БНТ.

В понеделник Украйна съобщи, че при руския обстрел срещу украинското пристанище Измаил, части от дрон са паднали в Румъния. Тогава румънските власти отрекоха тези твърдения.

Министърът на отбраната на Румъния вчера, обаче, заяви, че парчета от дрон са открити в делтата на Дунав. Произходът им все още се изследва. Румънският президент предупреди, че ако отломките се окажат руски, това означава нарушаване на суверинитета на страната му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Бай Чеп до 6
    Не знам какво да кажа, бивша Югославия я разпиляха когато искаше да си запази целостта със сила, от там излязоха 7-8 държави, включително и спорно Косово, което се подкрепя от НАТО. Знам обаче, че ако почнем да сменяме имената и езика в Кърджали, спрем им тока и водата, обявим ги за терористи и ги бомбандираме вски ден, има голяма вероятност Турция да се намеси!
  • 2
    7
    даскале бре,
    статията е за опитите на украйна да вкара зорлем натуту барабар с нас във войната, а пък аз там нито роднини, нито „братя“ имам, ти ако имаш, има чуждестранен легион, записвай се и заминавай! Мен ме боли фара и за едните и за другите!
  • 1
    6
    Въпрос към Бай Чеп
    Значи да разбираме, че ако Кърджалийска и още някоя област в България обявят независимост и ние пратим войски да си ги върнем Турция има право да изпрати войски за да защити турскоезичното население така ли? И ти на коя страна ще бъдеш в този случай?
  • 1
    5
    daskal
    До 4 - Бай чеп, знаех си... И целият свят е застанал на страната на агресора? С изключение на няколко нормални страни - Северна Корея, Никарагуа, Беларус и Сирия, нали?
  • 3
    4
    Бай Чеп
    Даскале, даскалее! Точно това стана - Украйна нападна Донецк и Луганск и Руските войски дето чакаха на границата влязоха да защитят рускоезичното население! После започна гражданска война - на страната на сепаратистите Русия, на страната на Украйна - НАТО! Справка докладите на ОССЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари