Ози Озбърн: Откакто пия антидепресанти, жените не ме вълнуват

0
Музикантът се оплака от ефекта на антидепресантите върху сексуалния му живот
Музикантът се оплака от ефекта на антидепресантите върху сексуалния му живот Снимка: Ози Озбърн / Facebook

Музикантът се оплака от ефекта на антидепресантите върху сексуалния му живот

Британският рок музикант Ози Озбърн говори за страничните ефекти от приема на антидепресанти. 74-годишният артист се оплака от ефекта на лекарствата върху сексуалния му живот в семейния подкаст The Osbournes. Озбърн започва да приема антидепресанти на фона на влошено психично здраве поради болестта на Паркинсон, която му бе диагностицирана през 2003 г. Според музиканта всички антидепресанти, които някога е приемал, имали потискащ ефект върху сексуалната му функция.

„Има един проблем с тях, те моментално унищожават привличането. Започнеш ли да пиеш антидепресанти, влечението просто изчезва”, споделя той.

37-годишният син на Осбърн Джак се съмнява, че това е вярно за всички подобни лекарства. „Мисля, че засягат както мъжете, така и жените. Но все още не е гарантирано, а само възможен страничен ефект“, каза той.

През септември Ози Озбърн говори за здравословното си състояние преди нова операция. Според музиканта той е измъчван от ужасна болка. Озбърн също така обясни, че е бил подложен на четвъртата си операция за четири години, за да възстанови нараняванията, които е получил при падане от квнадроцикъл преди около 20 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари