Отвориха музей на ракията в София

0
"Това е сакрална за българите напитка", посочи инициаторът на идеята Иво Жеглов
"Това е сакрална за българите напитка", посочи инициаторът на идеята Иво Жеглов Видео: NOVA

"Това е сакрална за българите напитка", посочи инициаторът на идеята Иво Жеглов

Отварят Музей на ракията в центъра на София. Посетителите ще могат да дегустират различни видове от традиционната българска алкохолна напитка.

„Крайно време беше в България да има такъв музей. На тази сакрална за българите напитка. Даже малко сме закъснели с откриването му”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA инициаторът на идеята Иво Жеглов.

Той подчерта, че всички, решили да прекрачат прага на музея, ще могат да се запознаят с технологията на варене на ракията и традициите по консумирането ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари