Отварят станция на Tesla в Русе, ако достатъчно потребители гласуват в сайта на компанията

7
Към момента за града ни са гласували малко под 700 души
Към момента за града ни са гласували малко под 700 души Снимка: Getty Images

Към момента за града ни са гласували малко под 700 души

Компанията пусна сайт в който да изберете къде да са следващите съоръжения за зареждане

Мрежата от зарядни станции на Tesla е една от най-разпространените в света, макар България да допринася за това само с две локации – София и Пловдив. През 2024 година към този списък ще се присъедини и Бургас, а след това може да видим съоръжения за зареждане във Варна и Русе.

Това ще се случи ако зарядните станции получат достатъчно гласове в новия сайт на Tesla, който позволява на потребители от целия свят да гласуват за това, къде точно искат да видят следващите станции на Tesla. Разбира се, първата ни работа бе да проверим къде се намира България в този списък и изненадващо, страната ни не е толкова назад към момента на писане на този текст, пише Fakti.bg.

Станцията в град Варна е събрала 644 вота и се нарежда на 28 място в Европа, докато тази в Русе събира 667 гласа и се нарежда на 24 място. Очаквано, граничната точка е по-популярна и се радва на интерес, както от нашата страна, така и от Румънска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    С.С.
    Русе не ще '' Тесла '' ! Русенци искат Москвич и Жигули ! Трябва да сме лоялни на Русия ! Никаква Европа ! Сибир и СССР ! О.К. на БКП- Русе , ЦС на АБППФК - Русе ! Рот Фронт !
  • 1
    8
    Гражданин
    Да подскачаме от радост ли .Това някаква новина ли е.Що за идиоти пишат и мислят читателите за молоумни
  • 6
    7
    От Кошоф
    Искаме и в Нисофо такова зарядно. Либийско производство обаче. Родно.
  • 7
    6
    До 5
    Ааааа, твърдо нье. Менчо се наряза на вагинални ленти достатъчно. Опраши всички булки по време на мандата. Едната даже зачена. Стига ленти
  • 3
    5
    русенец
    Ей, съграждане, дайте да гласуваме, това ще е единствената инестиция по време на Менчо Пилков. Недейте така бе другари, ще станат 4 години без лев инвестиция. Дайте да гласува и да може другаря Менчо Пилков да среже лентата на този грандиозен проект
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари