Отстраниха от листата на ИСМВ разследвания за купуване на гласове Цветелин Георгиев

0
В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона
В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона Снимка: "Изправи се! Мутри вън"

В листата в Бургас случаят се изяснява, посочиха от коалицията

Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на лице с инициали Ц.Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на "Изправи се! Мутри вън!" в Бургас, информираме, че водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината. Това съобщиха от политическата коалиция във връзка с информацията, че прокуратурата е поискала кандидат-депутатът Цветелин Георгиев да бъде разследван за купуване на гласове.

В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона. От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването.

За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо, посочват от политическата група на Мая Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари