"Отровното трио" не счита БСП за алтернатива на ГЕРБ

0
"Всички срещу ГЕРБ", но без социалистите и ДПС
"Всички срещу ГЕРБ", но без социалистите и ДПС

Едни от лидерите на протеста срещу ГЕРБ - членовете на "Отровното трио", не смятат БСП за алтернатива на управлението, стана ясно от тяхно интервю пред "Свободна Европа" днес. Те се обявиха в подкрепа на политическа формула "Всички срещу ГЕРБ", но без социалистите и ДПС

Според Николай Хаджигенов БСП и ДПС са съучастници на ГЕРБ. Велислав Минеков обясни, че никой не може да бъде алтернатива на ГЕРБ, но всички формации трябва да извървят пътя да сближаването си, за да се формира такава алтернатива. От неколкократните изявление на колегите му стана ясно, че БСП отново не влиза в сметките им. Арман Бабикян пък обясни, че не одобрява присъствието на Христо Иванов в кабинет на ГЕРБ, но одобрява действията му сега; по същия начин одобрява и Мая Манолова в момента, която навремето заяви, че е предложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Всички тези разсъждения отново бяха в контекста кой може или не може да е алтернатива на властта.

"Ако цената да свалим ГЕРБ и да превърнем държавата в съвременна европейска държавата е ние да нагазим в калното блато на политиката, което у нас е превърнато в мръсна дума, вместо в нещо съзидателно, ако това е цената, която трябва да плати всеки един от нас, то ние вероятно ще я платим". Това пък каза Хаджигенов по повод евентуално влизане на тримата в политиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари